GUnstige locatie pal onder de landinsbaan

Onze locatie met een tal van extra’s

OneStopParking is gevestigd op de locatie van SchippersStop in Veldhoven. Dit op slechts enkele minuten afstand van de luchthaven. In combinatie met onze shuttle-service weet je zeker dat je reis soepel begint.

Op onze ophaal locatie geniet van je een prettige, overdekte, wachtruimte voorzien van drankautomaten en versnapering tot de shuttlebus is gearriveerd.

Alvorens u het parkeerterrein oprijdt checkt u zich gemakkelijk in, in de videostraat. Hier wordt een 360 graden foto gemaakt. Het parkeerterrein is 24/7 voorzien van camerabewaking en wordt buiten openingstijden afgesloten waardoor uw auto ten allen tijden veilig staat geparkeerd.

Nog meer op onze locatie

Uitgebreide lunchroom

Lange reisdag gehad en geen tijd gehad om iets eten? Neem nog gauw iets te eten en drinken in onze lunchroom! Zowel om mee te nemen of om binnen op te eten op bijvoorbeeld ons spottersterras met uitzicht op de landingsbaan!

Moderne 50 meter wasstraat

Laat voor vertrek je auto nog volledig wassen in onze hypermoderne 50 meter lange wasstraat. Zo gaat ook je auto weer stralend richting huis! Tip, kies ons beste wasprogramma Ceramic Shield voor langdurige glans en bescherming!